1/8
News Thread screenshot 0
News Thread screenshot 1
News Thread screenshot 2
News Thread screenshot 3
News Thread screenshot 4
News Thread screenshot 5
News Thread screenshot 6
News Thread screenshot 7
News Thread Icon

News Thread

Marquee Solution
Trustable Ranking IconНадеждно
1K+Изтегляния
17.5MBРазмер
Android Version Icon5.0+
Андроид версия
1.0.4(22-09-2023)Това е най-новата версия
1.0
(1 Прегледи)
Age ratingPEGI-3
ДетайлиПрегледиВерсииИнформация
1/8

Описание на News Thread

Добре дошли в News Thread, най-доброто приложение за новини, което ви предоставя най-подробната и изчерпателна информация от целия свят. С нашия ангажимент да предоставяме висококачествено съдържание и да станем вашият източник за всички ваши нужди от новини.


Характеристики на новинарската тема:


⭕️Бъдете информирани с широка гама от теми


Ние разбираме колко е важно да сме в течение на разнообразни теми. Нашето приложение News Thread обхваща новини от различни категории, включително социални медии, политика, бизнес, технологии, развлечения, спорт, здраве и др. Само с няколко докосвания можете да получите достъп до богата информация, съобразена с вашите интереси и предпочитания.


⭕️Персонализирана емисия с новини


Нашето приложение News Thread използва усъвършенствани алгоритми, за да анализира вашите навици и предпочитания за четене. Като се учим от вашите взаимодействия, ние подготвяме персонализирана емисия с новини, която предоставя статии и актуализации, пряко свързани с вашите интереси. Сбогом на неуместните новини и останете фокусирани върху това, което има значение за вас.


⭕️Актуализации в реално време


Да бъдеш в крак с най-новите разработки е от решаващо значение в днешния забързан свят. Ние в News Thread се гордеем с предоставянето на актуализации в реално време направо на вашето устройство. Независимо дали става въпрос за извънредни новини или отразяване на важни събития, нашето приложение гарантира, че никога няма да пропуснете нито един момент.


⭕️Мултимедийна интеграция


Ние осъзнаваме, че потреблението на новини надхвърля текстовите статии. Нашето приложение News Thread интегрира мултимедийни елементи като изображения, видеоклипове и инфографики, за да осигури визуално ангажиращо и завладяващо изживяване. Получете цялостно разбиране на новините чрез богато визуално съдържание.


⭕️Удобен за потребителя интерфейс


News Thread може да се похвали с удобен за потребителя интерфейс, предназначен да улесни изживяването ви при четене на новини. Нашата интуитивна навигационна система ви позволява лесно да разглеждате различни категории, да търсите конкретни теми и да откривате нови интересни статии. Намерете новините, които искате, когато ги искате, без никакви проблеми.


⭕️Споделяйте новини със социални медии


Нашето приложение News Thread ви позволява да споделяте новинарски статии и въздействащи истории с вашите социални мрежи. Увеличете гласа си, инициирайте смислени разговори и допринесете за разпространението на надеждни новини чрез силата на социалните медии.


👉В свят, наситен с информация, може да бъде предизвикателство да се намери надежден и изчерпателен източник на новини. с News Thread вашето търсене приключва тук. Нашето приложение предлага безпроблемно и персонализирано изживяване при четене на новини, предоставяйки подробни статии, актуализации в реално време и удобен за потребителя интерфейс. Изтеглете News Thread сега и отключете свят от знания на една ръка разстояние.


За всякакви технически проблеми или въпроси, свържете се с нас на marqueesolutionapps@gmail.com. Ще направим всичко възможно, за да разрешим вашите проблеми и ще оценим цялата подкрепа, която направи това приложение по-успешно!

News Thread - Version 1.0.4

(22-09-2023)
Други версии
Какво новоImproved PerformanceBug Fixed

There are no reviews or ratings yet! To leave the first one please

-
1 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Гарантирано добро приложениеТова приложение е преминало тест за сигурност срещу вируси, злонамерен софтуер и други злонамерени атаки и не съдържа никакви заплахи.

News Thread - APK информация

APK версия: 1.0.4Пакет: com.varniinfotech.threads.threads
Съвместимост с Android: 5.0+ (Lollipop)
Разработчик:Marquee SolutionПолитика за поверителност:https://readtoday.in/privacy-policyРазрешения:13
Име: News ThreadРазмер: 17.5 MBИзтегляния: 172Версия : 1.0.4Дата на пускане: 2023-09-22 06:18:42Мин. екран: SMALLПоддържано CPU:
ID на пакет: com.varniinfotech.threads.threadsSHA1 подпис: DE:85:58:27:92:31:04:3A:47:72:5C:78:0F:43:87:2C:8B:B9:4D:43Разработчик (CN): AndroidОрганизация (O): Google Inc.Местен (L): Mountain ViewДържава (C): USОбласт/град (ST): California

Latest Version of News Thread

1.0.4Trust Icon Versions
22/9/2023
172 изтегляния2 MB Размер

Други версии

1.0.3Trust Icon Versions
20/7/2023
172 изтегляния2 MB Размер

Apps in the same category

You may also like...